Ілон Маск заявив, що не фінансує кампанію Трампа

Ілон Маск заявив, що не фінансує кампанію Трампа

Американський Ілон Маск спростував припущення, що він фінансово підтримувати президентську кампанію Дональда Трампа. Про це повідомив Маск у його соцмережі.

"Щоб внести ясність, я не жертвую гроші жодному з кандидатів у президенти США", - написав Маск на сторінці у соцмережі X.

Перед цим New York Times повідомила, що Дональд Трамп, який терміново шукає грошові вливання для підтримки своєї президентської кампанії, зустрівся в неділю, 3 березня, в Палм-Біч, штат Флорида, з Ілоном Маском. 

Про це виданню повідомили три особи на умовах анонімності. Зустріч відбулась в неділю в Палм-Біч у штат Флорида. Трамп і його команда працюють над пошуком додаткових великих донорів перед виборами.

Нагадаємо, після дев'яти місяців на першій позиції у індексі мільярдерів, Ілон Маск втратив лідерство. Після трьох років не на вершині п'єдесталу, найвищу сходинку обійняв його давній суперник – Джефф Безос. "Ми – Україна" розбирався у тонкощах протистояння двох багатіїв.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна та Греція розпочали підготовку двосторонньої угоди щодо безпекових гарантій і нашої співпраці. Про це повідомляє видання Ekathimerini.

Головне