Ілон Маск заявив про дві спроби замаху на його життя за останні вісім місяців

Ілон Маск заявив про дві спроби замаху на його життя за останні вісім місяців

Засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск заявив, що його неодноразово намагалися вбити. Лише за останні вісім місяців на нього вчинено два замахи.

Про це він написав у соцмережі Х.

Маск повідомив, що ці спроби були організовані різними людьми.

Мільярдер зазначив, що протягом року двоє осіб намагалися його вбити. Крім того, він зазначив, що зловмисники намагалися його вбити поблизу штаб-квартири Tesla у Техасі.

"Попереду небезпечні часи. Двоє людей (окремі випадки) вже намагалися мене вбити за останні 8 місяців. Вони були заарештовані зі зброєю приблизно за 20 хвилин їзди від штаб-квартири Tesla в Техасі", – написав Маск.

Варто також додав, що він поділився цими історіями після замаху на колишнього президента США Дональда Трампа, висловивши підтримку постраждалому політику.

"Я повністю підтримую президента Трампа і сподіваюся на його швидке одужання", – додав Маск.

Перед цим стало відомо, що Ілон Маск таємно зробив пожертву на передвиборчу кампанію Дональда Трампа, який планує взяти участь у президентських виборах у США.

Що відомо про замах на вбивство Трампа?

14 липня на кандидата у президенти США Дональда Трампа вчинили замах. Стрілянина відбулася під час його виступу в Пенсільванії. У Трампа поранено верхню частину правого вуха.

Підозрюваним в замаху на екс-президента США Дональда Трампа виявився 20-річний Томас Метью Крукс. Стрілець був убитий.

Як писав "Ми-Україна" раніше, компанія Meta оголосила про зняття всіх обмежень з акаунтів колишнього президента США Дональда Трампа на платформах Facebook та Instagram

Головне