Ілон Маск "відхрестився" від заяви Кадирова про подарований ним Cybertruck

Ілон Маск

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров нещодавно заявив, що американський бізнесмен Ілон Маск подарував йому електрокар Tesla Cybertruck. Власник компанії Tesla у свою чергу це заперечив.

Про це Маск написав у Х відповівши на допис американського професора та адвоката Сета Абрамсона.

Абрамсон опублікував відео з Кадиров за електрокаром та додав, що "Маск надає готові до використання у військових цілях транспортні засоби ворогам Америки, що потрапили під санкції".

"Ви справді настільки відсталі, що вважаєте, ніби я подарував кібертрак російському генералу? Це дивовижно", - прокоментував бізнесмен.

Нещодавно Кадиров опублікував відео, на якому він керує електромобілем.

"Ми отримали кібертрак Tesla від шановного Ілона Маска. Я із задоволенням протестував нову техніку і переконався, що її недарма називають "Кіберзвір", – сказав Кадиров.

Чеченський лідер також зазначив, що машина, оснащена кулеметом на даху, буде відправлена у зону бойових дій.

Нагадаємо, у квітні Tesla відкликала всі Cybertruck у США через несправну педаль газу. У червні Tesla вже вчетверте відкликала майже всі електропікапи. Tesla відкликала 11 688 Cybertruck 2024 модельного року через потенційно небезпечний дефект двірників.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у ніч проти 19 серпня атакувало Україну 11 ударними безпілотниками "Shahed" - скільки збила ППО.

Головне