Ігнат про удар росіян по аеродрому в Миргороді: "Втрати є, але не такі, як приписує собі ворог"

Ігнат про удар росіян по аеродрому в Миргороді:

Українські аеродроми щодня перебувають під обстрілами, щодня під балістикою, очима ворожих дронів та постійних атак. Про це повідомив полковник Збройних сил України, колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Колишній речник Повітряних сил зазначив, що українські аеродроми майже щодня стають ціллю для ворога, але Сили оборони роблять все, щоб цьому протистояти.

"Це війна, і на жаль не без втрат техніки. Це я стосовно ворожого удару по аеродрому Миргород. За порєбріком шалено тішаться, приписують у свої здобутки купу бортів Су-27. Нехай! Так завжди. Не все так страшно, як ви, українці, пишете на емоціях", - додав він.

За його словами, це війна, в якій втрачається також військова техніка.

"Це я щодо ворожого удару по аеродрому Миргород. За порєбріком шалено тішаться, приписують у свої здобутки купу бортів Су-27. Нехай! Так завжди. Не все так страшно, як ви, українці, пишете на емоціях", – наголосив Юрій Ігнат.

Нагадаємо, міністри оборони України та США Рустем Умєров і Ллойд Остін 2 липня проведуть зустріч у Пентагоні для обговорення посилення партнерства та безпекової ситуації. Про це повідомила заступниця речника Міноборони США Сабріна Сінгх.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби окупанти обстріляли 21 населений пункт Херсонщини, в результаті поранення отримали девʼять цивільних. Про це повідомив очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Головне