Ігнат про навчання українських пілотів на F-16: "В Британії це відбувається на постійній основі"

Ігнат про навчання українських пілотів на F-16:

В Британії навчання українських пілотів на F-16 відбувається на постійній основі. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник Повітряних сил Ігнат.

Речник Повітряних сил зазначив, що після Британії пілотів відправляють в країни - Данія чи Румунія - де вже йде опанування літаків на практиці.

Молоді пілоти проходять підготовку у Британії, досвідчені - у Данії. Також проходить підготовка в Аризоні та США.

Нагадаємо, перші українські пілоти завершили навчання на F-16 у Великій Британії. Про це повідомив британський уряд.

Перша група із шести українських бойових льотчиків завершила базові підготовчі курси у Великій Британії і вже вчиться літати на F-16 у Данії. 

В Британії українські пілоти з серпня вчили англійську, вивчали авіаційну медицину, проходили тренування на центрифугах та на тренажерах з британськими інструкторами для навчання таким базовим навичкам.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російський ударний безпілотник атакував одне з промислових підприємств у Миколаєві і вразив відкриту територію інфраструктурного об'єкта в районі Одеси в ніч на 26 грудня.

За повідомленням голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма, російські окупаційні війська здійснили напад на південні регіони України з окупованого Криму та східного узбережжя Азовського моря.

Головне