Ігрова корпорація Blizzard запустила ініціативу для допомоги Україні

Ігрова корпорація Blizzard запустила ініціативу для допомоги Україні

Американська ігрова корпорація Blizzard разом з акторою українського походження Мілою Куніс запустила ініціативу для допомоги Україні. У межах ініціативи продаватимуть набір петів у грі World of Warcraft.

Про це повідомила офіційна сторінка World of Warcraft в Twitter. Як зазначається, кошти з продажу цього комплекту передадуть організації BlueCheck. Вона займається наданням гуманітарної допомоги Україні.

“Приєднуйтесь до Міли Куніс у підтримці BlueCheck та їхньої місії з надання гуманітарної допомоги Україні, яка постраждала від війни. Придбайте спеціальний, обмежений у часі Pet Pack для України, і ми пожертвуємо всі кошти від його продажу на цю важливу справу”, — повідомили в Blizzard.

Pet Pack для України містить двох домашніх тварин. Йдеться про Санні для World of Warcraft і Флуркі для Wrath of the Lich King Classic у кольорах українського прапора.

Санні та Флуркі будуть застосовані до теперішніх і майбутніх класичних персонажів World Warcraft і Wrath of the Lich King в одному регіональному обліковому записі Battle.net. Санні автоматично з’явиться у колекціях. При цьому аби викупити Флуркі, слід виконати короткий квест від власників корчми в будь-якій столиці або поговорити з Ландро Лонгшотом у Буті-Бей.

Відповідна акція буде тривати до 29 серпня.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у благодійному матчі на підтримку України Game4Ukraine візьмуть участь не лише відомі футболісти, але і футболістки. В UNITED24 наголосили, що всі три футболістки грали за жіночий футбольний клуб “Челсі”.

Головне