Ігнат: Росіяни і далі виготовляють свої ракети, однак вже не так швидко

Ігнат: Росіяни і далі виготовляють свої ракети, однак вже не так швидко

Виробництво ракет у рф продовжується, однак вже не такими темпами, як раніше. Про це заявив речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна.

"Ті ракети, які в них залишилися, ми знаємо, що небагато ракет залишилось в росіян. Хоча вони продовжують їх виготовляти. Ті рештки, які були знайдені під час останніх ударів, говорять про те, що ракети виготовляли вони і восени, є і зимові варіанти запчастин", - розповів Ігнат.

При цьому він впевнений, що росіяни і далі будуть випускати ракети, але темпи виробництва не будуть високими, адже це технологічна зброя і швидко вона не робиться.

"Але, на жаль, виготовляють і далі", - додав Юрій Ігнат.

Раніше речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, що росія не зможе до осені накопичити навіть третину того ракетного потенціалу, який в неї був. При цьому він додав, що рф буде використовувати будь-які способи та методи, щоб відновити свій запас ракет.

Як повідомляли "Ми-Україна", військовий оглядач Олександр Шульман заявив, що росія збільшує виробництво авіабомб, оснащених “крилами” та GPS-навігацією. Ці керовані бомби становлять для України більшу небезпеку, ніж крилаті ракети.

Головне