Ігнат: Росія хоче отримати іранські ракети й готова за це платити будь-яку ціну

Ігнат: Росія хоче отримати іранські ракети й готова за це платити будь-яку ціну

Росія хоче за будь-яку ціну отримати іранські ракети й вже пропонує Ірану свої літаки та інше озброєння. Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" розповів речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат.

За його словами, росія хоче отримувати від Ірану безпілотники-камікадзе, ударні БПЛА різних видів, а також ракети Fateh та Zolfaghar.

"Очевидно, що така балістика дуже потрібна росії, адже протиповітряна оборона України доводить свою ефективність навіть із тим озброєнням, яке сьогодні є. Так, складно, так, люди роблять неможливі речі, але дійсно ефективність таки є", - наголосив Ігнат.

При цьому він висловив упевненість, що росія заплатить будь-яку ціну за іранську зброю.

"Вони з грошима не рахуються. В них будуть люди жити без газу і в туалет на вулицю ходити взимку, як в них і прийнято в Підмосков'ї. Народ все стерпить, вони будуть тратити все на знаряддя для вбивства, для того, щоб утримувати свій кривавий режим", - зазначив речник командування Повітряних сил України.

Також він нагадав, що наразі очільник російського МЗС Сергій Лавров їздить по світу й просить для росії озброєння.

"Вони зараз їздять по світу, товариш Лавров їздить по Африці з протягнутою рукою до цих африканських країн, які його підтримують та й інших, які більше нейтралітет витримують, і просить усюди то озброєння, радянське озброєння, то боєприпаси, які уже в дефіциті у росії", - додав Ігнат.

За його словами, росія вже навіть почала розконсервацію танків часів Другої світової війни.

Крім того Ігнат нагадав, що країни, які будуть підтримувати росію, повинні розуміти, що ця росія - країна-ізгой, як і інші її побратими, й проти неї накладено серйозні санкції.

"Така співпраця з окупантами буде чогось пізніше коштувати тим, хто їм (рф, - ред.) допомагає", - наголосив Ігнат.

Як повідомляли Ми-Україна, речник Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що Україні для зариття неба треба понад 200 багатоцільових літаків.

Головне