Ігнат: окупанти, ймовірно, застосували "Кинджали" цієї ночі, інформація уточнюється

Ігнат: окупанти, ймовірно, застосували

Армія рф могла застосувати "Кинджали" в ході ракетно-дронової атаки по Україні у четвер, 22 червня. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Він зазначив, що атака була комбінованою, але масштаб не такий масований, як раніше.

"Це були "шахеди", зліт літаків Ту-22М3, з Азовського моря були пуски ракет. А також, ймовірно, були застосування із МіГ-31, який несе "Кинджали". Ця інформація наразі уточнюється", - зазначив Ігнат.

Остаточні висновки в Повітряних силах пообіцяли оприлюднити пізніше.

Як відомо, "прильоти" ракет вночі зафіксовані у Криворізькому районі. В результаті атаки пошкоджено 10 приватних житлових будинків, господарську споруду, гаражі, газопровід, водогін, ЛЕП, автомобілі. Обійшлось без жертв.

Є влучання також на Одещині. Область окупаційне військо атакувало ударними дронами. Силами та засобами української ППО три "шахеди" були збиті, один поцілив у у складське приміщення.

Вибух вночі 22 червня пролунав і в Києві, однак там, ймовірно, йдеться про витік газу у багатоповерхівці. Наразі відомо про двох загиблих, однак ці дані є попередніми.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 21 червня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 650 загарбників. Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило понад 222,6 тис. військовослужбовців.

Наші оборонці за учорашній день також знищили сім танків, 12 бойових броньованих машин, 21 артилерійську систему, дві РСЗВ, гвинтокрил та один засіб ППО.

Головне