Гутцайт: Українці не перетинатимуться з росіяни у олімпійському селищі

Гутцайт: Українці не перетинатимуться з росіяни у олімпійському селищі

Українські спортсмени не будуть перетинатися у олімпійському селищі зі спортсменами держави-агресора росії. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт. 

За його словами, на Олімпіаду цьогоріч приїдуть небагато росіян. Крім того, жити в олімпійському селищі українці та росіяни поруч не будуть.

"Ми не будемо жити поруч в селищі, я впевнений. Якщо в Токіо було більше 300 спортсменів з російської федерації, то зараз, якщо їх буде 30-40, то ми ж розуміємо, що їх ніхто і не помітить. Тому в селищі не будемо перетинатися, я впевнений. А так, взагалі на змаганнях, деяких видах спорту, якщо вони взагалі не відмовляться від участі в Олімпійських іграх, то десь в нас будуть зустрічі", - зазначив Гутцайт. 

Як повідомляли "Ми-Україна", Національний олімпійський комітет та Міністерство молоді та спорту України затвердили рекомендації для українських атлетів щодо контактів з російськими та білоруськими спортсменами на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Головне