ГУР у Криму морським безпілотником уразило ворожий швидкісний катер

ГУР у Криму морським безпілотником уразило ворожий швидкісний катер

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляють в ГУР МОУ.

Успішна місія у бухті Вузька на території тимчасово окупованого Криму стала можливою за сприяння платформи United24.

"В ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорноморське) внаслідок операції ГУР у пункті базування морським дроном Магура V5 уражено швидкісний катер російських загарбників", – йдеться у повідомленні.

В ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорноморське) внаслідок операції ГУР у пункті базування морським дроном Магура V5 уражено швидкісний катер російських загарбників.

За допомогою ударних морських дронів Magura V5  вже було знищено російські кораблі "цезарь куніков", "івановєц", "сєрґєй котов", "акула" та "серна", а також пошкоджено "іван хурс".

Нагадаємо, у Харкові до 16 збільшилася кількість постраждалих внаслідок вчорашнього ворожого авіаудару по Шевченківському району міста. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура. 

"Кількість травмованих збільшилась до 16 людей", – йдеться у повідомленні. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Нікополі внаслідок нічного артилерійського обстрілу росіян 4 травня пошкоджено Спасо-Преображенський собор УПЦ МП.

 

Головне