ГУР спростувало чутки про причетність підозрюваного у замаху на Трампа до "Міжнародного легіону"

ГУР спростувало чутки про причетність підозрюваного у замаху на Трампа до

Головне управління розвідки Міністерства оборони України спростувало інформацію про те, що громадянин США Райан Рут, якого підозрюють у замаху на 45-го президента США Дональда Трампа, має зв’язки з "Міжнародним легіоном" Міністерства оборони.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР МО.

"Громадянин США Ryan Routh ніколи не служив у Міжнародному легіоні Головного управління розвідки Міністерства оборони України, не має жодного стосунку до підрозділу. Чутки, що ширяться з цього приводу в деяких медіа, не відповідають дійсності", - йдеться у офіційному повідомленні української розвідки.

Це спростування з’явилося на тлі повідомлень у деяких медіа, які почали поширювати інформацію про можливу причетність підозрюваного до "Міжнародного легіону". 

Нагадаємо, поблизу місця, де перебував 45-й президент США Дональд Трамп, сталася стрілянина. У ФБР розглядають це як можливу спробу замаху. Правоохоронні органи, включно з ФБР, Секретною службою та місцевою поліцією, активно розслідують інцидент, задіявши всі доступні ресурси.

 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у російських підрозділах суттєво погіршилася дисципліна, заявив президент Володимир Зеленський з посиланням на дані української розвідки.

Головне