ГУР перехопило розмову після удару БпЛА по будівлі ФСБ у Бєлгороді

ГУР перехопило розмову після удару БпЛА по будівлі ФСБ у Бєлгороді

Росіяни заявили про атаку безпілотниками по Бєлгороду 13 березня, під час якої дрон пошкодив будівлю ФСБ, ще один врізався в житловий будинок. 

Діалог відбувся між представниками фірми "Дель-вікна" з Орла та "потенційним клієнтом". Спілкувалися деякий Єгор з Володимиром Вікторовичем, який нібито працює у ФСБ.

"Тут справа не в тому, що у вас є вікна і двері. Вони у всіх є. Справа в тому, чи цілі вони. Наші маркетологи встановили, що за вашою адресою – не за моєю, за вашою – є гостра необхідність у наших послугах. Розумієте, про що я кажу? Новини дивитеся? Чи як ви до прикордонного управління ФСБ потрапили?" - сказав Єгор.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що місто зазнало атаки начебто з боку ЗСУ за допомогою двох БПЛА літакового типу.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц виступив проти передачі Україні далекобійних ракет Taurus, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

"Для мене відправка в Україну ракет виключена. Це межа, яку я як канцлер не можу перетнути", - заявив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, США розглядають можливість відправити Україні ракети ATACMS дальністю ураження до 180 миль (приблизно 290 кілометрів). Про це повідомляє газета The Wall Street Journal з посиланням на американських посадовців.

Головне