ГУР МО: Протестні настрої в росії будуть наростати

ГУР МО: Протестні настрої в росії будуть наростати

В російській федерації будуть наростати протестні настрої. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна" заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, в росії вирішили відмовитись навіть від імітації якоїсь альтернативи і пропаганди.

"Там вирішили відмовитись навіть від імітації якоїсь альтернативи і пропаганди – і без того достатньо "невинні альтернативи" обрубуються. Це означає, що "закручують рейки" повністю, навіть не ховаючись за демократичними процедурами", - зазначив Юсов.

Представник ГУР розповів, якщо не давати альтернативу, то навіть у таких недемократичних середовищах, як сучасна московія, у людей уривається терпець.

"Частина тієї "бавовни" і гуркоту, яку ми спостерігаємо на росії, вже відбувається завдяки тим самим протестним настроям всередині рф, і далі буде", - наголосив Юсов.

Нагадаємо, що російська федерація закуповує термінали супутникового інтернету Starlink компанії "Spase X" Ілона Маска в арабських країнах, але тим не менш у загарбників залишаються проблеми зі звʼязком.

Як повідомляли "Ми-Україна", для росії вигідніше і дешевше шукати найманців за кордоном, ніж продовжувати мобілізацію всередині рф. 

Головне