Гуменюк: Росіяни готують фахівців для А-50, з цим повʼязане відтермінування вильоту наступного борту

Гуменюк: Росіяни готують фахівців для А-50, з цим повʼязане відтермінування вильоту наступного борту

Росіяни ще готують фахівців для А-50, з цим повʼязане відтермінування вильоту наступного борту. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна" розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

За її словами, втрата такого літака – не тільки втрата технічних потужностей, а і тепер немає кому заповнювати цей наступний майданчик. 

"На даному етапі ми спостерігаємо продовження активності розвідувальних безпілотників. Очевидно, що ще не зібрана нова команда "підводних фахівців" для А-50 наступного. Втрата такого літака – не тільки втрата технічних потужностей, а і тепер немає кому заповнювати цей наступний майданчик. Потреба підготувати і підібрати фахівців у росіян є", - зазначила вона.

Нагадаємо, що у росії шукають альтернативи для розвідки після збиття літака А-50, зокрема, активно починають використовувати розвідувальні дрони.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на лівобережжі Херсонщини упродовж тривалого часу армія рф здійснює ротацію, час від час перекидає живу силу на заміну втраченій. Проте критичного нарощування особового складу нині не фіксується.

Головне