Греція доєдналася до коаліції з повернення українських дітей з рф - Лубінець

Греція доєдналася до коаліції з повернення українських дітей з рф - Лубінець

Греція долучилася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей у якості спостерігача. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

За словами омбудсмена, Україна очікує більше допомоги у питанні повернення українських дітей додому, адже до коаліції долучається все більше країн.

"Греція приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей у якості спостерігача. Вдячний за це рішення та підтримку!" - написав Дмитро Лубінець.

Він подякував Греції та зауважив, що країн, які долучаються до коаліції стає все більше.

"Країн, які долучаються, стає все більше, тож і очікуємо більше допомоги у питанні повернення маленьких українців додому", - написав Лубінець.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак обговорили продовження оборонної співпраці та підготовку до Глобального саміту миру.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна та Китай провели політичні консультації, в яких взяли участь перший заступник міністра закордонних справ України Андрій Сибіга та заступник міністра закордонних справ Китаю Сунь Вейдун.

Головне