Готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині: СБУ затримала двох іноземців

Готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині: СБУ затримала двох іноземців

В Одеській області затримали двох громадян з Південного Кавказу, які за завданням фсб рф проводили розвідку місць дислокації українських військ для підготовки ракетного удару російської армії. Про це повідомили в СБУ.

Громадяни однієї з країн Південного Кавказу, які жили в Одесі, за дорученням фсб розвідували місця базування українських військ та збирали інформацію про особовий склад та військову техніку.

Крім цього, зловмисники створили громадську організацію, яка діяла під виглядом надання допомоги для легалізації зарубіжних громадян в Україні. Але насправді у стінах ГО іноземців намагалися завербувати до власної мережі інформаторів.

Після виконання ворожого завдання агенти сподівались влаштуватися до фсб. Але їх затримали, і наразі фігурантам загрожує до 12 років тюрми.

Нагадаємо, російська окупаційна армія обстріляла Херсон, через це постраждали три людини, також пошкоджені квартири. Про це повідомляє начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вкотре завдали удару по Харкову, влучили неподалік станції техобслуговування. Про це повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов.

Головне