Готували підпал торгових центрів у ЄС: українські правоохоронці знешкодили групу ФСБ

Готували підпал торгових центрів у ЄС: українські правоохоронці знешкодили групу ФСБ

Українські правоохоронці знешкодили агентурну групу ФСБ, яка готувала підпали торгових центрів у Євросоюзі. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Основними цілями ворога були торгові центри, автозаправні станції, аптеки та ринки в Україні, Польщі та країнах Балтії.

До складу злочинної групи входило 19 осіб, які були розосереджені по місцях проживання в Івано-Франківській, Дніпропетровській, Полтавській областях та у Запоріжжі.

Зловмисникам тепер загрожує довічне ув’язнення.

"Під час комплексних заходів на Прикарпатті затримано організатора ворожого осередку та його спільника. Зловмисники діяли у складі злочинного угруповання, діяльність якого дистанційно координували кадрові співробітники спецслужби РФ", - повідомляють в СБУ.

Під час 37 обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, чорнові записи та підроблені документи, а також вогнепальну зброю, банківські карти та готівку у сумі 77 тисячі доларів і 500 тисяч гривень.

Нагадаємо, російські окупанти завершили роботи зі зведення залізниці, яка поєднує російський Ростов-на-Дону з окупованим Маріуполем. Наразі триває її тестування із використанням тепловозів, розповів в ефірі "Ми-Україна" радник маріупольського міського голова Петро Андрющенко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Нідерланди анонсували поставку Україні партії танків Leopard 2A4, які країна придбала спільно з Данією. Про це повідомили в Міністерстві оборони Нідерландів.

 

Головне