Горіли будинки, поранено чоловіка: в ОВА про нічний удару по Боровій на Харківщині

Горіли будинки, поранено чоловіка: в ОВА про нічний удару по Боровій на Харківщині

Російське окупаційне військо вночі відкрило вогонь по селу Борова, що в Ізюмському районі Харківської області. Обстріл населеного пункту відбувся за годину до опівночі, повідомив очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов.

"Горіли два житлові будинки. Постраждав 70-річний чоловік, госпіталізований із вибуховими пораненнями. За іншою адресою виникла пожежа на відділенні "Нової Пошти", - повідомив він.

Також напередодні ввечері окупанти обстрілювали село с. Землянки, що у Чугуївському районі. Двоє осіб зазнали поранень в результаті російської агресії.  

Як відомо, російська армія 27 травня близько 16:15 атакувала Харків двома керованими авіабомбами типу УМПБ Д-30. Внаслідок вибухів є загибла, 13 поранених, постраждала промислова та цивільна інфраструктура. Пошкоджено дві будівлі двох підприємств, одне з них займається виробництвом сільськогосподарської техніки, інше - це відоме харківське підприємство із виробництва солодощів. Також руйнувань зазнали споруда, в якій розташовується художній коледж, магазини та інші. 

Нагадаємо, в результаті обстрілу міста Снігурівка на Миколаївщині 27 травня загинуло троє людей, ще шість осіб зазнали травмувань. Обстріл населеного пункту стався посеред біла дня. Ворог поцілив у мийку самообслуговування, застосувавши для ураження ракетне озброєння. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 27 травня Парламентська асамблея Північноатлантичного альянсу закликала уряди держав-НАТО дозволити Україні бити західною зброєю по території росії

Головне