Головне зі звернення: Зеленський у Львові провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Головне зі звернення: Зеленський у Львові провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

У п'ятницю, 15 грудня,  Зеленський у Львові провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад. 

Під час засідання зосередилися на обороні та допомозі людям, каже він.

Голова СБУ доповів про затримання в Одесі, в Херсонській області, в Дніпрі колаборантів та про інші справи. 

Міністр внутрішніх справ доповів щодо трагедії на Закарпатті. Лікарі надають всю необхідну допомогу.

Також президент України Володимир Зеленський закликав органи місцевого самоврядування докласти зусиль для налагодження тісного співробітництва між українськими громадами і з громадами країн Європи.

"Наступні тижні будуть теж активними в нашій зовнішній політиці, і вже почали планувати активність на січень", - йдеться у повідомленні.

Він подякувати всім працівникам ДСНС України, які протягом цього тижня та протягом усієї війни  допомагають людям після російських обстрілів.

Нагадаємо, депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської сільської ради 15 грудня, готувався до цього заздалегідь. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко за підсумками Конгресу місцевих та регіональних влад.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ГУР назвали точну кількість росіян, які воюють проти України. Про це повідомив представник розвідки Андрій Юсов. 

Юсов зазначив, що російський диктатор Володимир Путін під час "прямої лінії" збрехав, а реальна кількість окупантів - близько 450 тисяч.

 

 

Головне