Голова сільради на Київщині отримав підозру за придбання авто для тероборони зі збитками у 700 тис. грн

Голова сільради на Київщині отримав підозру за придбання авто для тероборони зі збитками у 700 тис. грн

Голова сільради на Київщині отримав підозру за придбання авто для тероборони зі збитками у 700 000 гривень. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Ціна була значно вище ринкової, однак договір все одно підписали та перерахували гроші підрядникові.

"Незважаючи на те, що ціна була значно вище ринкової, договір підписали і перерахували гроші підрядникові. Згідно з експертним висновком, сума завданих збитків становить майже 700 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Підозру повідомили за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Фігуранту обрано міру запобіжного заходу у вигляді 686 тис. грн застави.

Нагадаємо, на Харківщині затримали шахрая, який виманював гроші у родичів загиблих військових. Про це повідомляє поліція Харківщини.

Чоловік представлявся співробітником СБУ та казав рідним військовослужбовців, що їхні близькі насправді живі і знаходяться в полоні рф. Обіцяв "звільнити" родичів за гроші, близько 10 000 доларів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Німеччина закрила свої консульства в трьох російських містах. Про це повідомили на сайті дипломатичного представництва Німеччини в росії.

"Генеральне консульство в Єкатеринбурзі закрито. Звертайтеся, будь ласка, до посольства Німеччини в Москві", – ідеться в повідомленні.

 

Головне