Годинники Медведчука виставлені на Prozorro.Продажі: оцінка колекції понад 10 млн грн

Годинники Медведчука виставлені на Prozorro.Продажі: оцінка колекції понад 10 млн грн

Колекція наручних годинників Віктора Медведчука, оцінена в 10,6 млн грн, виставлена на продаж на платформі Prozorro.Продажі. До колекції входять 20 лотів.

Про це повідомила голова АРМА Олена Дума. 

АРМА оголосила про початок реалізації годинників, які належали Віктору Медведчуку. Серед найбільш цінних лотів – “Breguet 4416K”, оцінений у понад 1,8 млн грн, та “Patek Philippe”, що коштує понад 1,2 млн грн. Колекціонери також можуть придбати годинник “Dolce & Gabbana” за майже 1 мільйон гривень. Найдешевший лот - годинник за 2,5 тисяч гривень, а відомий “Москва Кремль” оцінено в 17,5 тисяч гривень

Аукціони триватимуть 14 днів, і взяти участь у них може кожен охочий, крім осіб, пов’язаних з державою-агресором. Кошти, отримані від продажу, надійдуть до депозитного портфелю АРМА і будуть використані для закупівлі військових облігацій на підтримку Збройних сил України.

Крім годинників, АРМА також розпочала реалізацію частини арештованого білоруського хлориду калію, розміщеного у 151 вагоні, загальна сума від продажу якого складає 111 млн гривень.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Сполучені Штати Америки оголосили новий пакет санкцій проти рф. Під обмеження потрапили близько 400 суб’єктів, які пов’язані з російськими паливно-енергетичними та металургійними секторами, фінансовою сферою та постачанням товарів подвійного призначення для ВПР рф в обхід санкцій.

Головне