Глава Пентагону вирушив на 20 засідання "Рамштайн" у Німеччину

Глава Пентагону вирушив на 20 засідання

Міністр оборони США Ллойд Остін вирушив до Німеччини, де проведе 20 засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн". Про це повідомив глава Пентагону.

"Наша коаліція, до якої входять близько 50 країн, продовжуватиме виступати єдиним фронтом, щоб підтримати нагальні потреби України на полі бою та забезпечити її довгострокову безпеку", - написав Ллойд Остін.

Нагадаємо, північноатлантичний альянс обрав Румунію для розміщення найбільшої військової бази НАТО в європейському регіоні. Процес з її зведення вже розпочався, пише Euronews.

Площа нової бази становитиме майже 3000 га, на її території на постійній основі зможуть дислокуватись близько 10 000 військовослужбовців Альянс разом з родинами. На базі будуть розміщені злітно-посадкові смуги для авіації, ангари для літаків, склади палива та БК і не тільки. Як зазначається, на території румунської бази збудують також дитячі дошкільні та середні навчальні заклади і медичні заклади.

Як писали "Ми-Україна" раніше, країни світу, зокрема США, Литва, Велика Британія, Латвія, Польща, Чехія та Німеччина, розкритикували російські президентські вибори, у яких переміг володимир путін.

Як повідомляє Reuters, речник Білого дому в Раді Безпеки ООН 17 березня ввечері прокоментував перемогу Путіна на виборах.

Головне