Генштаб: Російські загарбники активізувалися на одному з напрямків на Донеччині

Генштаб: Російські загарбники активізувалися на одному з напрямків на Донеччині

Окупанти помітно активізували свої атаки на Врем'євському напрямку на Донеччині. Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

Відомо, що на цьому напрямі точаться бої в районах Урожайного та Старомайорського, а загальна кількість атак загарбників за добу зросла до дев'яти.

Варто зауважити, що бої продовжуються і на інших напрямках, зокрема на Покровському. За даними ЗСУ, він залишається одним із найгарячіших – ворог застосовує там авіацію та атакує позиції КАБами.

"Загальна кількість ворожих атак по всій протяжності фронту з початку доби – 69. Наразі ворог продовжує застосовувати авіацію та атакувати на кількох напрямках. Українські захисники тримають оборону", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські загарбники обстріляли селище Білозерка Херсонської області. Внаслідок ворожої агресії поранена 44-річна жінка. 

Як повідомляли "Ми-Україна", російсько-окупаційні війська обстріляли село Інгулець Херсонської області, коли там саме зібралися жителі для отримання гуманітарної допомоги. 

Головне