Генпрокурор Андрій Костін у Лондоні провів низку офіційних зустрічей

Генпрокурор Андрій Костін у Лондоні провів низку офіційних зустрічей

У Лондоні Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч з Директором державного обвинувачення Королівської прокурорської служби Стівеном Паркінсоном. Про це повідомили у Офісі генерального прокурора.

Зокрема, з Директором державного обвинувачення Королівської прокурорської служби Стівеном Паркінсоном обговорили притягнення росії до відповідальності та продовження реформи прокуратури в Україні.

"З огляду на величезну кількість зареєстрованих воєнних злочинів (вже понад 120 000), яка постійно зростає, українській судовій системі необхідно адаптуватися та вдосконалювати професійні навички для подолання цього виклику", – зазначив Костін.

Андрій Костін зауважив, що ефективна система правосуддя Великої Британії є визнаним прикладом найкращих практик.

Нагадаємо, через атаку у "Бельбек" пошкоджено щонайменше три російських літаки, а супутникові знімки показують, що там, попередньо, уражено командний пункт окупантів. Про це повідомив проєкт DeepState.

Україна атакувала аеродром "Бельбек" в окупованому Криму 31 січня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військовослужбовці потопили п'яту частину Чорноморського флоту росії, який налічував щонайменше 70 кораблів. Про це інформує Bild.

За даними експерта, аналізуючи відкриті дані, навесні 2022 року Чорноморський флот рф нараховував понад 70 кораблів, проте після знищення крейсера "Москва" флот відійшов від берегів України.

Головне