Генпродюсер окупаційної ТРК "Крим", яка зомбує жителів ТОТ, отримав підозру, - СБУ

Генпродюсер окупаційної ТРК

СБУ оголосила підозру генпродюсеру пропагандистській телерадіокомпанії "Крим" Олегу Крючкову. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Мова про колаборанта Олега Крючкова, який керує телерадіокомпанією "Крим" у тимчасово захопленому Сімферополі. До складу ТРК входять 16 проросійських телестудій та радіостанцій, що робить її однією з ключових рупорів кремля на півострові.

На цих каналах регулярно поширюють фейки про війну рф проти України та виправдовують воєнні злочини російських окупантів.

Одразу після початку повномасштабного вторгнення росії гендиректор організував трансляцію відповідних каналів майже на всій тимчасово захопленій території України. У СБУ вважають, що за сприяння кримського гауляйтера сергія аксьонова Крючков увійшов до кола найвпливовіших осіб.

Нагадаємо, українські захисники уразили близько 15 систем ППО окупантів за два місяці на території Криму. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у селі Сімер на Закарпатті сталася дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса, унаслідок якої постраждали люди. Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

Головне