Гарріс закликає Трампа до відкритих дебатів з увімкненими мікрофонами, – Reuters

Гарріс закликає Трампа до відкритих дебатів з увімкненими мікрофонами, – Reuters

Демократична кандидатка на пост президента США Камала Гарріс закликала свого суперника від республіканців Дональда Трампа провести дебати з постійно ввімкненими мікрофонами.

Про це повідомляє Reuters.

Вона вважає, що Трамп залежить від своїх радників, які не дозволяють йому дебатувати з постійно ввімкненим мікрофоном. Гарріс підкреслила, що якщо навіть його команда не довіряє йому, то й американський народ, імовірно, також.

"Ми обидва претендуємо на пост президента США. Давайте проведемо дебати відкрито, з мікрофонами, що працюватимуть без перерви", – звернулася Гарріс до Трампа у Х.

Трамп заявив, що хотів би, щоб його мікрофон залишався ввімкненим. Він зазначив, що під час попередніх дебатів у червні з тодішнім кандидатом Джо Байденом його мікрофон був вимкнений, і це йому не сподобалося.

Reuters пише, що постійно ввімкнені мікрофони на дебатах можуть як допомогти, так і нашкодити політикам, оскільки можуть зафіксувати неочікувані висловлювання, які не були призначені для публічного обговорення. З іншого боку, вимкнені мікрофони не дозволяють перебивати суперника.

Агентство також додало, що майбутні дебати стануть першим зіткненням між Гарріс і Трампом з моменту, коли діючий президент США Джо Байден вийшов із виборчої кампанії.

22 серпня Гарріс офіційно підтвердила свій намір балотуватися на пост президента від Демократичної партії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на  Харківщині російський дрон атакував автомобіль поліції, загинув правоохоронець.

Головне