Гарріс підтвердила свою зустріч з Зеленським наступного тижня

Гарріс підтвердила свою зустріч з Зеленським наступного тижня

Кандидатка на посаду президента США від демократів Камала Гарріс повідомила що наступного тижня в Білому домі вона зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це вона написала у своєму дописі в соцмережі X.

Гарріс підкреслила, що президент Байден і вона чітко заявили про непохитну відданість українському народу, який бореться за свою свободу. 

“Наступного тижня в Білому домі я всьоме зустрінуся з президентом України Зеленським. Президент Байден і я чітко заявили: наша відданість українському народу, який бореться за свою свободу, є непохитною”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відвідає Сполучені Штати Америки наступного тижня, де виступить на Генеральній Асамблеї ООН та проведе низку зустрічей з лідерами країн, представниками оборонних і енергетичних компаній та українською громадою.

Як писали “Ми-Україна” раніше, другий Саміт миру, проведений у поточному році, може поставити крапку у війні. Таку думку висловив президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Головне