Гуменюк: Окупанти намагаються повернути свої позиції біля Антонівського мосту

Гуменюк: Окупанти намагаються повернути свої позиції біля Антонівського мосту

Російські загарбники намагаються повернутися на позиції біля Антонівського мосту. Про це розповіла очільниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За її словами, Сили оборони постійно вибивають ворога з тих позицій, однак окупанти постійно туди повертаються і намагаються збільшити кількість обстрілів.

"Ворожі позиції ми зачищаємо, а ворог з дивовижною впертістю повертається на них і намагається розгорнути знову, бо їм треба виконувати їх наказ і зімітувати хоч якусь бурхливу діяльність, яку вони не можуть продемонструвати, для прикладу, на Запорізькому і східному напрямку", - розповіла Гуменюк.

Також вона додала, що окупанти чинять потужний опір.

"За минулу добу - за світловий день було майже 50 обстрілів, а вночі близько 40. Ворог також знову застосовує авіацію - керовані авіабомби минулої доби вже були спрямовані і на сам Херсон", - зазначила Гуменюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", українські війська продовжують контрнаступальні дії на сході та півдні України. За тиждень вдалося звільнити 9 кв. км території на півдні та 28,4 кв. км – на півдні.

Головне