Гуменюк: "Бавовна" в Криму вписується в норми ведення війни

Гуменюк:

Керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що "бавовна" в тимчасово окупованому Криму, яка часто там лунає, вписується в норми ведення війни.

Про це Гуменюк повідомила в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Те, що відбувається у них в місцях зосередження ресурсів, сил та потужностей, які вони прагнуть використати на фронті – це вписується у норми ведення війни. Тобто нищення ресурсу ворога у його тилах – абсолютно законне", - пояснила вона.

Нагадаємо, у Криму 22 липня пролунала серія вибухів. Так звана окупаційна “влада” заявила про нібито атаку безпілотників у Червоногвардійському районі. Місцеві пабліки пишуть про прильоти по аеродрому та нафтобазі.

Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ підтвердило удари по нафтобазі та складах рф у Криму. Цілі були уражені в тимчасово окупованому Октябрському Красногвардійського району.

У тимчасово окупованому Севастополі у середу, 19 липня, пролунали вибухи. Очевидці розповіли, що вибухи було чути у різних районах міста. Місцеві жителі припускають що над Севастополем могли збити безпілотник.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у МНС рф заспокоюють, що ситуація на військовому полігоні в окупованому Криму, де горів склад із боєприпасами, “стабілізується”. Проте вибухи тривали мінімум дві доби. Пропагандистські ЗМІ рф “заспокоюють” місцевих мешканців, що детонація на військовому полігоні в Кіровському районі “відбувається значно рідше”. За їхніми словами, міноборони рф готове обстежувати території полігону.

Головне