Грузини прогнали з порту Батумі круїзний лайнер з російськими туристами

Грузини прогнали з порту Батумі круїзний лайнер з російськими туристами

Круїзний лайнер ASTORIA GRANDE, на борту якого знаходяться російські туристи, достроково покинув Грузію після протестів місцевого населення. Про це пише Новости-Грузия.

Лайнер відплив з порту Батумі на кілька днів раніше. Це сталося минулого вечора близько 21:00 під свист протестувальників та гімн Грузії.

Про захід лайнера у грузинський порт показали сюжет більшість місцевих телеканалів. Росіяни заявляли, що вони захоплені красою Батумі. Серед них були громадяни рф, які незаконно їздили на окуповані росією грузинські території. Однак поки грузинська влада на це ніяк не відреагувала.

А от реакція від опозиції та громадськості не забарилася. Люди прийшли у порт Батумі та скандували "Російський корабель іди на**й". Також мітингувальники спалили російський прапор біля будівлі парламенту у Тбілісі.

Після протестів лайнер відплив з Батумі раніше, ніж планувалося.

Однак за ним вже слідує інший круїз за маршрутом Сочі-Трабзон-Батумі-Амасра-Стамбул-Сочі.

Як повідомляли "Ми-Україна", грузинська авіакомпанія “Georgian Airways” запустить для росіян транзитні рейси через Тбілісі до Європи. Громадяни рф зможуть полетіти до п’яти міст: Мілану, Парижу, Відня, Ларнаки та Салоніків.

Головне