Головні люди для мене: Президент Зеленський не стримав сліз, коли згадав про свою родину

Головні люди для мене: Президент Зеленський не стримав сліз, коли згадав про свою родину

Президент України Володимир Зеленський не зміг стримати сліз, коли на прес-конференції до річниці війни у нього запитали про його родину.

Журналістка телеканалу "Ми-Україна" Марина Асмолова змогла поставити питання главі української держави. Вона поцікавилася, як 365 днів війни змінили родину Президента та які у нього зараз стосунки з близькими.

Володимир Зеленський, відповідаючи, заявив, що це питання, яке було останнім на прес-конференції, найважче для нього.

"Найскладніше, найостанніше і найскладніше... Я їх люблю, безумовно, свою дружину… Мої діти - головні люди для мене. Не часто бачу. Батьки - їх зовсім не бачу. Дружиною пишаюся дуже сильно. Вважаю, що вона робить все заради, я просто розумію, що вона за людина, от, заради дітей і держави. Ну і хотілося б, щоб трішки заради мене. Ну я так, жартую... В серці вони всі є. Ви бачите, я вам сказав, чесно, що це буде найскладніше, і тому не можу нормально відповісти", - заявив Президент Зеленський.

Також він додав:

"Головне їх не підвести. Головне, щоб мої діти пишалися мною. І я радий, що вони в Україні, що вони навчаються в українських вузах. Це дуже важливо для Президента держави, колишнього або сьогоднішнього, коли ти проти воюючої держави, щоб твої діти були тут. Бо держава тут, бо гинуть тут хлопці і дівчата. І дуже важливо, щоб твої діти були тут, і твоя дружина. Я не можу їм наказати бути тут. Головне, щоб вони були такими людьми. Я пишаюся, що мені так нескінченно пощастило з сім'єю і державою", - наголосив Президент України та подякував усім.

Раніше "Ми-Україна" опублікували головні тези з прес-конференції Президента Володимира Зеленського до річниці війни.

Головне