Годжес відповів критикам українського контрнаступу: "Це непрофесійні та марні заяви"

Годжес відповів критикам українського контрнаступу:

Годжес відповів критикам українського контрнаступу та заявив, що "Це непрофесійні та марні заяви".

Про це повідомив "Голос Америки".

Тим, хто "за 8000 км" критикує, як хтось інший заходить на мінні поля і окопи та розміновує їх, повинно бути соромно самим за себе. Так тезу висловив колишній командувач Сухопутних сил НАТО в Європі.

Генерал нагадав, що українцям доводиться боротися без підтримки авіації, без якої США, Велика Британія чи Німеччина ніколи не посилала б своїх солдатів у бойові дії.

За словами Годжеса, вражаючою є робота українських військових щодо Чорноморського флоту, яка створює величезний тиск на російський генштаб.

Нагадаємо, по Херсонській області за минулу добу, 26 вересня, російські загарбники випустили понад пів тисячі снарядів. Таким чином вони здійснили близько 119 обстрілів регіону.

Таким чином російська армія поцілили  у житлові квартали низки міст та сел Херсонщини. Також обстрілювалися територія та будівлі навчальних закладів, заводів, пенітенціарна установа в Херсоні та медичний заклад у Бериславі.

Як писали “Ми-Україна” раніше, минулої доби рф завдала 10 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснило 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ, та цивільних об’єктах. Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів.

Головне