Go f*** yourself: Маск відкрито "послав" компанії, які відмовилися від реклами на платформі X 

Go f*** yourself: Маск відкрито

Американський мільярдер Ілон Маск звернувся до рекламодавців, які відмовились від рекламних послуг соцмережі Х (раніше Twitter). Його звернення, озвучене в ході виступу на заході The New York Times DealBook, було переповнене ненормативною лексикою.

"Не рекламуйтесь. Якщо хтось намагатиметься шантажувати мене рекламою, шантажувати грошима - Go fuck yourself. Go. Fuck. Yourself. Це зрозуміло? Я сподіваюся, що так", - заявив бізнесмен.

Він додав, що єдине, що його хвилює - це " реальність добра, а не його сприйняття".

"Те, що я бачу всюди, — це люди, які дбають про те, щоб добре виглядати, роблячи при цьому зло. До біса їх", - сказав Маск.

Настільки полум'яний виступ мільярдера стане кінцем співпраці Х з брендами, заявив засновник маркетингової консалтингової компанії AJL Advisory Лу Паскаліс. 

"Вони цього не забудуть", - підкреслив він.

Нагадаємо, за попередньою оцінкою, соцмережа Х може втратити до 75 мільйонів доларів через антисемітські коментарі Ілона Маска. Понад 200 рекламних блоків таких компаній вже припинили або розглядають зупинення своєї реклами в соціальній мережі. У списку 100 брендів, які повністю припинили співпрацю, десятки перебувають у "зоні ризику". У списку є такі бренди, як Airbnb, Amazon, Coca-Cola та Microsoft.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у жовтні Маск закликав "відновити нормальні відносини" з росією.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.