Гіркін заявив про свої плани на президентське крісло рф

Гіркін заявив про свої плани на президентське крісло рф

Гіркін (Стрєлков) заявив про свої плани на президентське крісло рф. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Серед власних "переваг" він вказав "компетентність у воєнній справі", "недовіру світовим політикам", те, що "він зовсім недобрий", на відміну від Путіна. А також "відсутність друзів серед мільйонів та мільярдерів" й "неможливість набридати країні 20 років".

Нагадаємо, голова Міноборони Великої Британії Бен Воллес подав у відставку. Минулого місяця він відзначив четвертий рік свого перебування на посаді міністра оборони.

У своєму листі до прем’єра Воллес заявив, що за роки його діяльності британська армія зміцніла. Він також подякував Сунаку за дружбу, запевнивши, що і далі підтримуватиме главу уряду.

Ріші Сунак своєю чергою заявив, що Воллес “з відзнакою служив Британії”, похваливши колишнього міністра за відданість, майстерність та стратегічне бачення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, активність російських окупантів на Таврійському напрямку знизилася.  За його словами, ворог подекуди намагається контратакувати, але безуспішно.

“Зараз дещо знизилася активність бойових дій. Противник намагається контратакувати. Важко це назвати контрнаступом, але локальні контратаки він проводить. В районі Вербового він намагався, в районі Старомайорська та продовжує свої намагання безуспішні в районі Мар’їнки. Біля Авдіївки на даний час дещо ми його заспокоїли”, – зазначив Штупун.

Головне