Генштаб: ЗСУ знищили позиції російських артилеристів

Генштаб: ЗСУ знищили позиції російських артилеристів

Українські захисники протягом доби знищили п’ять одиниць артилерії та вразили райони скупчення російських військових. Про це повідомяє прес-служба Генштабу ЗСУ.

Відомо, що російські загарбники вчергове завдали ракетно-авіаційного удару по території України. Ворог застосував три зенітні керовані ракети із ЗРК “С-300” та 20 іранських ударних безпілотників типу “Shahed” по Сумській, Донецькій та Запорізькій областях. Українській бійці знищити 14 дронів.

“Росіяни завдали 44 авіаційних удари та здійснили близько 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціям наших військ та населених пунктах. У Генштабі вчергове наголосили, що ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українська авіація за добу завдала 14 ударів по районах зосередження російських окупантів, а ракетні війська та артилерія уразили два райони скупчення живої сили.

Нагадаємо, що українські військові з протитанкового ракетного комплексу Javelin знищили російський гелікоптер Ка-52 на Бердянському напрямку.

Як писав “Ми-Україна” раніше, українські захисники знищили ворожу бойову машину для мінування.  Йдеться про інженерну систему дистанційного мінування “Земледелие”.

Головне