Генштаб: Протягом доби на фронті відбулося понад 25 зіткнень

Генштаб: Протягом доби на фронті відбулося понад 25 зіткнень

Протягом минулої доби, 31 серпня, на фронті відбулося понад 25 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Відомо, що ворог атакував Україну з реактивних систем залпового вогню та ракетами, а також завдавали авіаційних ударів.

“Окупанти завдали одного ракетного та 44 авіаційних ударів, здійснили 70 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Унаслідок російських атак є загиблі та поранені серед цивільних. Руйнувань зазнали житлові будинки й інша цивільна інфраструктура”, - йдеться в повдомленні.

Зокрема, українська авіація завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу та 4 - по зенітно-ракетних комплексах росіян.

Нагадаємо, що за минулу добу російські окупанти 106 разів обстріляли Соледар (Донецька область), у самому місті бойові зіткнення з ворогом сталися 22 рази.

Як повідомляли “Ми-Україна”, між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулися 24 бойові зіткнення.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.