G7 планує обмежити використання росією "тіньового флоту" для транспортування нафти

G7 планує обмежити використання росією

Країни G7 прагнуть обмежити можливості росії використовувати величезний тіньовий флот танкерів для транспортування своєї нафти. Про це повідомляє Bloomberg.

Країни G7 проводять консультації з урядами щодо морських та екологічних ризиків.

"У другому кварталі, найімовірніше, ми посилимо контроль за дотриманням (стелі цін - ред.) і продовжимо вживати заходів щодо гравців, які залучені в нечесні практики", - повідомила Ольга Димитреску з британського регулятора, що відповідає за застосування санкцій.

Зараз країни, які запровадили цінові обмеження, працюють над тим, щоб змусити ці вантажі повернутися до західних постачальників послуг, за словами представниці Управління з питань імплементації фінансових санкцій.

Нагадаємо, на одному з операційних напрямків підрозділи Сил спеціальних операцій (ССО) провели складну та ефективну спецоперацію. Про це повідомляють в ССО.

В результаті спецоперації "Говерла" противник був вибитий з опорного пункту, а двох десантників противника було захоплено в полон.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворог завдав 51 ракетний та 80 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють на сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Головне