ФСБ звинуватила заступника Єрмака у нібито кураторстві організації терактів в Криму

ФСБ звинуватила заступника Єрмака у нібито кураторстві організації терактів в Криму

ФСБ росії висунула звинувачення проти Романа Машовця, заступника керівника Офісу президента України, у нібито організації терористичного акту на території анексованого Криму в 2023 році. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на ЦОС ФСБ.

За повідомленням російського інформагентства РІА Новини, ФСБ стверджує про розкриття схеми постачання вибухових речовин та детонаторів з Італії та Німеччини до росії через поштові відправлення.

Російська спецслужба заявила про затримання осіб, підозрюваних у підготовці терористичного акту. Окупаційна влада також звинуватила заступника керівника Офісу президента України Романа Машовця у нібито координації цієї операції.

Нагадаємо, двоє тяжкохворих маленьких пацієнтів з київської лікарні "Охматдит", яка постраждала від російського ракетного удару 8 липня, були евакуйовані на лікування до Австрії. Про це повідомив федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська обстріляли село Садове Херсонської області, в результаті поранення отримала 71-річна жінка. Про це повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.
 
 

Головне