Friendly fire: російський Су-34 "впустив" бомбу на Бєлгород (ФОТО, ВІДЕО)

Friendly fire: російський Су-34

У четвер, 20 квітня, увечері на російському прикордонні - в обласному центрі Бєлгородської області - було дуже гучно. Вибух бомби у Бєлгороді стався внаслідок "позаштатного сходження авіаційного боєприпасу" з борту російського винищувача-бомбардувальника Су-34, що пролітав над містом.

Таке пояснення навели в Міноборони рф.

На місці влучання снаряда утворилась вирва радіусом 20 м. За даними губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, внаслідок події є постраждалі.

"За попередніми даними, є двоє постраждалих: жінку з черепно-мозковою травмою в стані середнього ступеня тяжкості доставлено до міської лікарні №2. Другу жінку з саднами - від госпіталізації відмовилася, вся необхідна медична допомога надана на місці", - розповів він.

Від вибуху постраждали житлові будинки та автомобілі поблизу місця падіння снаряда.

"Руйнування виявлено у 4 квартирах багатоквартирного будинку. По будинку буде проведена експертиза, якщо пошкоджена стіна, що несе, будемо відселяти весь під'їзд. Також пошкоджено 4 автомобілі", - розповів Гладков.

На місці вибуху тривають слідчі дії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у п’ятницю, 21 квітня, уночі відбулась чергова атака Києва дронами. Востаннє росіяни застосовували безпілотники для завдання ураження по столиці 25 днів тому. Окупанти, найбільш ймовірно, запустили по Україні іранські “шахеди” з нової партії, яку нещодавно отримали.

Силами українських оборонців на підльоті до столиці збито “близько восьми ворожих цілей”. Як відомо наразі, обійшлося без людських жертв та руйнувань

Головне