Французького актора Жерара Депардьє арештували у Парижі

Французького актора Жерара Депардьє арештували у Парижі

У Парижі заарештували французького актора Жерара Депардьє за підозрою у сексуальному насильстві та домаганнях, його звинувачують у сексуальному насильстві двоє жінок. Про це йдеться у повідомленні BFMTV.

Французького актора звинувачують у сексуальних домаганнях дві жінки. Інциденти відбувались на знімальних майданчиках. Зокрема, у 2014 році під час зйомок "Маг і сіамці", за словами постраждалої, Депардьє міцно схопив її за ноги і "затис її між стегнами". А згодом почав торкатися інтимних місць.

У 2021-му році на підготовці до зйомок "Зелені віконниці" актор відпускав нецензурні коментарі та пропонував секс.

Друга жінка стверджувала, що він "торкався всього її тіла" і робив "недоречні" зауваження, коли вона була асистенткою на зйомках фільму "Чарівник і сіамець" (2015), вона це повідомила регіональній газеті Le Courrier de l'Ouest.

Нагадаємо, російські війська обстріляли село Кізомис у Білозерській громаді Херсонської області, у результаті чого від травм загинув 60-літній місцевий житель. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, житель села Залужжя Львівської області перебуває в реанімації внаслідок укусу змії, також госпіталізовано жителя села Прибужани, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. Про це повідомили ДСНС. 

Головне