Fitch Ratings підвищила кредитний рейтинг "Нафтогазу"

Fitch Ratings підвищила кредитний рейтинг

Міжнародна рейтингова агенція Fitch Ratings підвищила кредитний рейтинг "Нафтогазу". Про це  повідомив голова правління групи Олексій Чернишов.

Рейтинг підвищили до рівня "СС".

Цьому посприяла успішна реструктуризація зобов’язань по єврооблігаціях.

"Водночас експерти позитивно оцінили роботу команди "Нафтогазу" по нарощуванню видобутку та забезпечення стабільної роботи інфраструктури, а також покращенні операційні фінансові показники", – зазначив Чернишов.

Нагадаємо, компанія "Нафтогаз" розпочинає розробку стратегії декарбонізації, яка, зокрема, матиме вплив на експорт газу до Євросоюзу.

Про це заявив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов на своїй сторінці у Facebook. За його словами, це є свідомим підходом до навколишнього середовища, де ми всі проживаємо.

Як писали "Ми-Україна" раніше, група Нафтогаз здійснюватиме доставку газу на Тернопільщину. Про це повідомляє пресслужба Нафтогазу.

"Під управління Групи Нафтогаз перейшло ще одне газорозподільне підприємство. Йдеться про АТ "Тернопільгаз", яке обслуговує близько 200 тисяч приватних домогосподарств та три тисячі юридичних осіб", - йдеться в повідомленні.

Головне