Фінляндія продовжила закриття пунктів пропуску на кордоні з росією

Фінляндія продовжила закриття пунктів пропуску на кордоні з росією

Уряд Фінляндії вирішив продовжити закриття пунктів пропуску на кордоні з росією і пунктів перетину кордону до 15 квітня, повідомляє урядовий орган Фінляндії.

Уряд країни прийняв рішення, що сухопутні пункти перетину кордону між Фінляндією та Росією залишатимуться закритими до 15 квітня 2024 року. Крім того, пункти перетину кордону Хапасаарі, порт Нуйямаа і водний шлях Сантіо також будуть закриті для руху прогулянкових катерів з 15 квітня.

Пояснюючи рішення щодо закриття водного шляху для прогулянкових катерів, урядовці вказали на очікування можливості нелегальної міграції через водний транспорт. Вони підкреслили, що нелегальне проникнення в країну становить один із способів, яким росія впливає на безпеку та соціальну стабільність Фінляндії та Європейського Союзу.

Нагадаємо, Фінляндія відмовила у дозволі на польоти турецькій авіакомпанії Southwind Airlines через її зв'язки з росією.

Авіаперевізник Southwind Airlines, що виконує рейси з Туреччини, звернувся до Traficom за дозволом на виконання польотів до Фінляндії.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський вчергове зібрав Ставку Верховного Головнокомандувача, на якій доручив надати детальні звіти щодо ракетної програми України

Головне