Фейгін пояснив, чому росія неспроможна відкрити другий фронт в Молдові

Фейгін пояснив, чому росія неспроможна відкрити другий фронт в Молдові

Москва неспроможна відкрити другий фронт в Молдові. Таку думку висловив російський правозахисник і опозиційний політик Марк Фейгін в інтерв’ ю в "Ми-Україна".

На його думку, якщо росія все ж вирішить піти на Молдову, Україна відразу ж втрутиться у конфлікт.

"У нинішньому стані Москва не може відкрити цей другий фронт в Молдові, бо вона швидко все програє. Тому що так не буде, що вони просто вирушать на Кишинів тими силами і засобами, які вони мають. Відразу втрутиться і Україна, і сил і засобів у ЗСУ якраз вистачить, тому що більше ніж 10, а то й кажуть 15 тисяч в Одеській області сконцентровано (особового складу, - ред.). Якби вони захотіли, вони б швидко зайшли й розв'язали це питання. Я думаю, що все до цього йде, можливо це не буде так швидко", - заявив Фейгін.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Молдови Дорін Речан заявив, що росія планує захопити аеропорт у молдовській столиці Кишиневі та перекинути туди своїх військових. Також про небезпеку для Молдови заявив президент України Володимир Зеленський. Він розповів про створення російською владою плану руйнування політичної ситуації у Молдові.

Як повідомляли "Ми-Україна", начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк переконана, що російські військові не зможуть висадити свій десант на території Придністров’я. Цього не дадуть зробити Україна чи країни НАТО.

Головне