Федоров розповів про ситуацію у Мелітополі: В окупантів неабияка паніка

Федоров розповів про ситуацію у Мелітополі: В окупантів неабияка паніка

Російські окупанти у Мелітополі починають панікувати. Про це розповів мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, місцеві жителі повідомляють про величезні черги на заправках у місті, в яких стоять окупанти.

"Неабияка паніка в окупантів і у Мелітополі. Мешканці повідомляють, про черги окупантів на заправках. Відомо і про те, що співробітникам КП видали трудові книжки. Із наказів у руснявих для підлеглих поки що "виходити на роботу, але у випадку вибухів усім залишатись вдома", - зазначив Федоров.

При цьому він додав, що всі вже дуже скучили за українським Мелітополем.

Крім того Іван Федоров зазначив, що ситуація на тимчасово окупованих територіях з наближенням контрнаступу стає дедалі цікавішою.

"Ще зранку псевдоголова Мелітопольського району Андрій Сігута збирався поїхати на росію і поділитись враженнями від подорожі, а зараз стало відомо, що з посади його зняли. Ймовірно, що звільнення для Сігути було єдиним варіантом, аби "зробити ноги" з окупації", - заявив Федоров.

Як повідомляли "Ми-Україна", міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що колаборанти не мають можливості покинути тимчасово окупований Мелітополь. Вони підписали з окупантами спеціальні угоди. Також він додав, що серед колаборантів і російських загарбників вже присутня паніка.

Раніше Іван Федоров попередив, що російські окупаційні війська готуються вивозити українських дітей з Енергодара вже у травні. За його даними, у місті Мелітополь загарбники вже викрали щонайменше 1000 людей.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.