Федоров розповів про підготовку окупантів до оборони Мелітополя: Будують ціле "підземне місто"

Федоров розповів про підготовку окупантів до оборони Мелітополя: Будують ціле

Російські окупанти у Мелітополі готуються до оборони, тому почали зводити поблизу міста підземні споруди. Про це в ексклюзивному інтервʼю "Ми-Україна" розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Він наголосив, що для окупантів Мелітополь є логістичним та адміністративним центром.

"Росіяни обрали Мелітополь як логістичний та адміністративний центр. І в своїй пропаганді вони масово розповідають про так званий сухопутний коридор до Криму. Так було ще з 2014 року, коли була небезпека після анексії Криму. Всі говорили, що Мелітополь у небезпеці, бо рашистам потрібен сухопутний коридор до Криму. Але всі у Мелітополі трохи видихнули, коли росіяни побудували міст, і ми подумали, що сухопутний коридор більше не потрібен. Але це не так, мосту більше немає", - наголосив Федоров.

Також він додав, що зараз окупанти почали будувати біля Мелітополя "підземне місто".

"У селищі у 20 км від Мелітополя споруджують підземне місто. Туди закопують морські контейнери, де будуть фортифікаційні споруди і готуються до оборони, - зазначив Федоров. - Декілька місяців тому вони відновлювали лінію Вотан. Це ще лінія оборони з Другої Світової війни, яку будували німці, але вона їх не врятувала. І те, що роблять росіяни – їх також не врятує".

Мер Мелітополя впевнений, українські військові зможуть звільнити місто від окупантів попри всі ті оборонні споруди, які зводять загарбники.

"У наших Збройних сил зовсім інші плани і на сухопутний коридор до нашого Криму, і на тимчасово окупований Мелітополь, який був, є і точно буде українським", - заявив Іван Федоров.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти почали влаштовувати “сафарі на українців” у захопленому Мелітополі. 

Головне