Федоров: Окупанти у новорічну ніч запускали салюти та стріляли з автоматів в повітря

Федоров: Окупанти у новорічну ніч запускали салюти та стріляли з автоматів в повітря

Російські окупанти влаштували у новорічну ніч тривалий салют у захопленому Мелітополі попри заборону. Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

"У новорічну ніч росвійськові показали гауляйтеру Балицькому хто на ТОТ Запорізької області "хазяін". Всупереч комендантській годині і забороні гучних звуків, введених "окупаційною владою", ворожі військові вночі кошмарили мирних людей. У Мелітополі мешканці, замкнені вдома, віддалено чули феєрверки і навіть тривалий салют", - повідомив Федоров.

Також він зазначив, що у окупованому Токмаку росіяни стріляли з автоматів з кожного вікна, де вони живуть у захоплених квартирах і будинках. Так само вони чинили і в Бердянську.

"У Бердянську та навколишніх селах "святкували" забороненими феєрверком та пострілами з автоматів у небо. Терористам навіть окупаційні "закони" не писані", - зазначив Федоров.

Як повідомляли "Ми-Україна", внаслідок ворожої атаки по Києву, яку окупанти здійснили 29 грудня, зросла кількість загиблих. Станом на 1 січня відомо про 28 жертв ворожого обстрілу.

Головне