Фанати Мадонни подали на зірку до суду: що сталось

Фанати Мадонни подали на зірку до суду: що сталось

Двоє давніх шанувальників творчості американської співачки Мадонни подали проти неї позов до суду. Їх обурив той факт, що зірка на кілька годин спізнилась на всі три концерти в Нью-Йорку у грудні, пише CBS News. 

Усі її виступи мали б розпочинатися о 20:30, однак поп-діва не виходила не сцену раніше  "22:30 усі три вечори". Позивачі Майкл Феллоуз та Джонатан Хадден, які відвідали концерт 13 грудня, заявили, що і не купували квитки, якби знали, що шоу розпочнеться на дві години пізніше обіцяного. 

Обурені чоловіки також подали позов і проти Barclays Center, де відбувалися концерти, та Live Nation - компанію, яка займалась рекламою і продажами квитків на програму. Позивачі просять суд покарати їх за "безглузде використання  неправдивої реклами, введення в оману, а також несправедливу торговельну практику".

У позові шанувальники Мадонни вказали також, що такі спізнення не чимсь незвичним для співачки. Так, у 2016 році вона розпочала свій концерт у Мельбурні з чотиригодинним спізненням, а того ж року її шоу у Брісбені було відкладено на дві години. 

Сама Мадонна на попередні закиди про неодноразові спізнення на концерти сказала наступне: "Є дещо, що вам усім потрібно зрозуміти - королева ніколи не спізнюється".

Нагадаємо,  17 січня зірку "Термінатора" та ексгубернатора штату Каліфорнія Арнольда Шварценеггера затримали на майже чотири години затримали в аеропорту Мюнхена, куди він прибув зі США. Митників зацікавив його годинник люксового бренду Audemars Piguet за понад 25 000 євро.
 
Як писав "Ми-Україна" раніше, у березні низку американських знаменитостей, серед яких акторка Ліндсі Лохан, репер Akon та співак Ne-Yo, оштрафували за просування криптоінвестицій серед своїх підписників у соцмережах. 

Головне