Евакуація мешканців Донеччини триває: Черкащина приймає нові групи

Евакуація мешканців Донеччини триває: Черкащина приймає нові групи

Черговий евакуаційний поїзд з 44 людьми, серед яких діти та люди з інвалідністю, прибув до Черкас. Всі евакуйовані отримали необхідну допомогу. Евакуація триває з серпня 2022 року.

Про це повідомляє Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У рамках обов'язкової евакуації населення з небезпечних районів Донеччини до безпечних регіонів. У жовтні евакуаційні поїзди курсуватимуть один раз на чотири дні. 

7 жовтня до Черкаської області прибули 44 особи, серед яких 12 дітей та люди з інвалідністю. Після прибуття всі отримали харчування, гуманітарну та психологічну допомогу, а також були транспортувані до приймаючих громад. Наступний рейс заплановано на 10 жовтня.

Нагадаємо, обов'язкову евакуацію оголосили в населених пунктах Ізюмської та Богуславко Борівської громади Харківської області через постійні обстріли.

Як писали “Ми-Україна” раніше, підрозділ “Білий Янгол” у Сумській області продовжує евакуацію мешканців прифронтових районів, рятуючи їх від постійних обстрілів ворога. Нещодавно з Краснопільщини були вивезені чотири дітей, маломобільна жінка та двоє дорослих.

Головне