Елтон Джон частково втратив зір через хворобу

Елтон Джон частково втратив зір через хворобу

Відомий британський рок-музикант Елтон Джон повідомив про часткову втрату зору після серйозної очної інфекції, яку він переніс цього літа.

Про це він повідомив у Instagram.

Музикант розповів, що інфекція залишила наслідки, і тепер у нього обмежений зір на одне око. Він зазначив, що процес одужання триває повільно і потребує часу, щоб відновити зір.

"Протягом літа я мав справу з тяжкою інфекцією очей, яка, на жаль, залишила мене з обмеженим зором на одне око. Я одужую, але це надзвичайно повільний процес, і потрібен деякий час, перш ніж зір повернеться до ураженого ока", – написав співак.

Артист заявив, що активно лікується та сподівається на поліпшення. Також ін висловив подяку лікарям і близьким, які підтримують його в цей важкий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мавпяча віспа стала глобальною надзвичайною ситуацією: що треба знати про небезпечний вірус

"Я дуже вдячний чудовій команді лікарів, і медсестер, і моїй родині, які так дбали про мене протягом останніх кількох тижнів", - йдеться у дописі.

Багато знаменитостей, серед яких модельєрка Донателла Версаче, радіоведучий Боб Гарріс і актор Лейтон Вільямс,  побажали швидкого одужання Елтону Джону.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Києві зафіксована гарячка Західного Нілу - небезпечне вірусне захворювання, що передається через укуси комарів. З червня в столиці виявлено 17 пацієнтів з підтвердженим діагнозом.

Головне